GÜNER, ÇOCUKLARI KIRMIYOR

GÜNER, ÇOCUKLARI KIRMIYOR

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, bir mahalle gezisi sırasında kendisinden futbol topu isteyen çocukların, bu isteğini yerine getirdi.

İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİ

"Mahallemi Seviyorum Adım Adım Geziyorum" projesi kapsamında Kırıkköyü`nü ziyaret sırasında Vali Güner`den futbol topu isteyen çocuklar, Güner`i makamında ziyaret etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, bir mahalle gezisi sırasında kendisinden futbol topu isteyen çocukların, bu isteğini yerine getirdi. "Mahallemi Seviyorum Adım Adım Geziyorum" projesi kapsamında Kırıkköyü`nü ziyaret sırasında Vali Güner`den futbol topu isteyen çocuklar, Güner`i makamında ziyaret etti.

 

OKUL BAHÇESİNİ DE ONLARA AÇTIK

Güner, ziyarette, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Mahalle ziyaretinde benden futbol topu ve Oyun sahası istemişlerdi. Biz de onların isteğini yerine getirerek futbol topu ve eşofman hediye ettik, okul bahçesini de onlara açtık" dedi. Güner, daha sonra çocuklara futbol topu ve eşofmanlarını hediye etti.

 

 



1

“Vatandaşlarımızın Güvenliği Önceliğimizdir”

2

Kaplan, Jandarma Komutanı Hasan Acar’ı Ziyaret Etti

3

Jandarma Teşkilatı 186 Yaşında

4

Duman: “Savunma Sanayiinde Stratejik İş Birliğine Katkı Sağladık”

5

Hasandede’de Vana Yenileme Çalışmaları Başladı

6

PİKNİK ALANLARI HİJYENİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

7

Çocuklara Hem Karne Hem Hediye