Hastaları bol bol ziyaret edin

Hastaları bol bol ziyaret edin

GÜL VE KİTAP HEDİYE ETTİLER

Hastaları bol bol ziyaret edin

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, hastaların ziyaret edilmesi, hallerinin ve hatırlarının sorulması gerektiğini belirterek, hastalara moral vermenin önemli olduğunu söyledi.

GÜL VE KİTAP HEDİYESİ

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Yüksek İhtisas Hastanesi´nde kalan hastaları ziyaret ederek, hastalara gül hediye etti. İl Müftülüğü hafta dolayısıyla Önce Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça´yı ziyaret etti. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Hastane Müdür yardımcıları hazır bulundu. Daha sonra Müftülük ekibiyle beraber, hastane yönetimi, çalışanları ve Hastalara gül dağıtımı gerçekleştirdi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül ve kitap takdiminde bulundu. Daha sonra servislerde yatan hastalar ziyaret edildi. Hastalara, refakatçilerine, muayeneye gelenlere ?Geçmiş Olsun? dilekleri iletilirken hastane personeline de başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu.

KUTLU DOĞUM SİMGESİ

Ziyarette Peygamberimizin ve Kutlu Doğum Haftası´nın simgesi haline gelen ?Gül ?tüm hasta, hasta yakınları ve hastane personeline hediye edilirken, hastalar ve hasta yakınları İl Müftülüğü tarafından gerçekleşen bu güzel ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ettiler. İl Müftüsü Yıldırım, hastaların ziyaret edilmesi, hallerinin ve hatırlarının sorulması gerektiğini belirterek, hastalara moral vermenin önemli olduğunu söyledi. Yıldırım açıklamasının devamında, ?Bugün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yüksek İhtisas hastanesindeki hastalara ziyarete geldik. Hastalarımıza bir nebze moral ve onların mutlu olmaları bizi sevindirir. Kendilerine gül takdiminde bulunduk, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kutlu doğumda onlarında unutulmadığını hatırlatmak istedik. Sosyal hayatın her alanında olmalıyız? diye belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça, Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle hastaneyi ziyaret eden Müftü Yıldırım´a müftülük çalışanlarına Peygamberimizi anımsatan 200 gülü hastanede yatan hastalara dağıtımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ayrı ayrı teşekkür ederek hastalarımıza büyük moral olduğunu belirtti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü