Haydi Bismillah, yükselişe ?Evet?

Haydi Bismillah, yükselişe ?Evet?

REKOR OY BEKLİYORUZ

Haydi Bismillah, yükselişe ?Evet?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum çalışmaları kapsamında, vatandaşları bilgilendirmek için 12 adet aracın mahalle ve sokaklarda gezeceğini söyledi. Akçay, her caddede, her sokakta anayasa değişiklik paketinin 18 maddesini anlattıklarını bildirdi. Referandum çalışması ?Hadi bismillah, yükselişe evet? şeklinde temennilerle başlatıldı.

REKOR OY BEKLİYORUZ

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından referandum çalışmalarının daha iyi ve daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için tamamı yeniden dizayn edilmiş 12 adet aracın tanıtımını yaptı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum çalışmaları kapsamında vatandaşları bilgilendirmek, her caddeye ve sokağa gitmek için bu çalışmanın yapıldığını kaydetti. Kırıkkale´den önemli bir Evet oyu beklediklerini belirten Akçay, Teşkilat olarak kendilerinin de önemli çalışmalar yaptıklarını ve vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi.

KRİZLER YAŞANMAYACAK

Akçay konuşmasının devamında, ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye´nin yönetimsel olarak yaşadığı hükümet krizlerinin bir daha yaşanmayacağına dikkat çeken Akçay ?16 Nisan´da bu ülkenin bu milletin kaderini değiştirecek bir halk oylamasına gidiyoruz.  Hızlı karar alma hızlı icraat anlamında parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişi halkımızın oylarına sunuyoruz. Yaklaşık birkaç aydır özellikle son 15-20 gündür hummalı bir şekilde insanlarımızla buluşarak Anayasa değişikliği paketinde neler var, neler yok, neden evet demeliyiz, hayır diyenler neden eksik ve yalan söylüyorlar bunları anlatmaya çalışıyoruz? dedi.

18 MADDENİN İÇERİĞİ

Akçay, anayasa değişikliğinde bulunan 18 maddenin iyi bir şekilde incelendiğinde Türkiye ve Türkiye´nin geleceği için gerekliliğini herkesin net bir şekilde anlayabileceğini ifade etti.  AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini biz vatandaşlarımıza anlatırken geçmişte Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan kavgaların artık son bulacağını milletimizin bu sebepten doğan krizlerden dolayı artık mağdur olmayacağını anlatıyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız