Her fırsatta 155?i arayın

Her fırsatta 155?i arayın

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği mahallelerde halka bilgi vermeye devam ediyor. Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Yuva Mahallesi sakinleri ile emniyet mensuplarının

AYRI AYRI İLGİLENDİLER
Huzur toplantısında mahalle sakinleri sıkıntılarını dile getirirken, emniyet mensuplarına çözüm önerilerinde bulundu. Kırıkkale Emniyet Müdürü Yardımcısı Celalettin Altın, Bölge Karakol Amiri Hıdır Öztürk, Toplum Destekli Polislik Amiri Adnan Kavak, Çocuk Şube Müdürü Süleyman Gökalp, Asayiş Şube Müdürü Tuncay Kızıltuğ ve toplum destekleri polisleri vatandaşların sorunları ile ilgili ayrı ayrı ilgilendiler ve bilgi verdiler. Mahalle sakinleri amirlere geldikleri için teşekkür ettiler.
 
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Mahallelinin şikayetlerini bir bir not alan emniyet yetkilileri konuları değerlendireceklerini ifade ettiler. Vatan Caddesi?nde bazı araçların aşırı hızlarından rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar, bunun çözümü için istekte bulundular. Emniyet yetkilileri ise gerekli tedbirleri alacaklarını kaydettiler. Amirler hırsızlık konusunda uyarılar yaparken, kontör dolandırıcılı hakkında da bilgiler verdiler. Ayrıca amirler yollarda aşırı hız yapılmamasını, alkollü araç kullanmama ve asayiş ile ilgili genel sıkıntıları 155?e bildirilmesi gerektiğini söylediler.
 
155?İ ARAYIN
Müdür Yardımcısı Celalettin Altın, herhangi bir olayda 155?in aranması gerektiğini dile getirerek, ?Sizler mahallenin sakinleri iseniz bize her olayda haber vermelisiniz. Bizde sizler daha huzurlu ve mutlu yaşamanız için bütün ekiplerimiz ile hizmetinize ve asayişinize koşacağız. Emniyet Müdürümüz Kadri Kartal, 155 konusuna çok dikkatli ve hassas. Bizde sizden bu konuda hassas olmanızı istiyoruz. Mahallenizde herhangi bir olayda 155?i aramanızı istiyoruz? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ