İsrail zulmü son bulmalı

İsrail zulmü son bulmalı

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Oktay Sümer yapmış olduğu basın açıklamasın da Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için; Kahrolsun İsrail” dedi.

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Oktay Sümer İsrail’de yaşanan olaylar üzerine bir basın açıklaması yaptı. Sümer İsrail’in karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini  Terör devleti İsrail’in Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattığını  sekiz gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırdığını belirterek “Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır.  Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz.                                                                                          Sabretmek, boyun eğmek değil, direnmektir. Ne var ki, son saldırılarla birlikte sabır taşı çatlamıştır. Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için; Kahrolsun İsrail” ifadelerini kullandı

 

İkiyüzlü olduklarını belgelediler

Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç verici olduğunu belirten  Sümer “ Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca; sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen İsrail’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Saldırıları bertaraf etmeye yönelik girişimlerde bulunmayan İslam İşbirliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur ” ifadesini kullandı.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ