İŞTE SANAT VE SANATÇI

İŞTE SANAT VE SANATÇI

Boş zamanlarında el sanatları ile uğraşan minibüsçü esnafı Emir Ali Elitok, yaklaşık 200 eserini Kültür Merkezinde sergiye açtı.

4 GÜN AÇIK KALACAK
Ahşap ürünlerinden çalışmalar yapan Emir Ali Elitok, eserlerini sergiyle halka tanıtmaya başladı. Kültür Merkezindeki sergi 4 gün boyunca açık kalacak. Emir Ali Elitok`un ağaçtan yaptığı hediyelik eşyalar, görenleri şaşkına çeviriyor. Hiçbir eğitim almadan sadece boş zamanları değerlendirmek için ağaç sanatına başlayan Emir Ali Elitok`un merakı, yıllar sonra sergiye dönüştü. Kültür Merkezi Galeri salonunda görücüye çıkan birbirinden güzel eşyaların oluşturduğu serginin açılışını Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev yaptı.
 
HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Kırıkkale?de maharetli insanların olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Yardımcısı Karacaev ?El sanatlarında Kırıkkale`de maharetli insanların olması güzel. Bu sergimizi ilerde geniş kapsamlı bir sergiye dönüştüreceğiz. Emir Ali Elitok süs eşyalarında kabiliyetli birisi. Biraz daha iyi imkânlar olduğu zaman çok farklı şeylerin ortaya çıkacağını görüyoruz. Bu günden sonra bu tür faaliyet gösteren hemşerilerimize her türlü desteği sağlayacağız" diye konuştu.
 
 


1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı