İstediğimiz sıcak bir yer

İstediğimiz sıcak bir yer

34 yıldan bu yana ayakkabı boyacılığı yapan Adem Tekel, belediye tarafından sadece 8 kişilik olarak tasarlanan Lostra Salonunun zaten olmayan işleri iyice düşürdüğünü söyledi. Tekel, ?Olumsuz hava koşulları altında evimize ekmek götürmek için burada bekli

SIKINTI ÇEKİYORUZ
Soğuk havalarda ayakkabı boyamakta çok sıkıntı çektiklerini söyleyen Tekel, "Günde ortalama 5 ayakkabı boyuyoruz. Soğuk havalarda ayakkabı boyamak gerçekten çok zor. Ayakkabıya sürdüğümüz cila anında donuyor. Ellerimiz soğuktan sürekli çatlıyor. Boya yaptığımız yerlerde bazen ateş yakamıyoruz, havaların soğuk olması hem bizi, hem de işlerimizi etkiliyor? dedi.
 
SOĞUK HAVA BİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR
Tüm Türkiye de olduğu gibi Kırıkkale?de de ekonomik krizin etkileriyle büyük sıkıntılar yaşadığını söyleyen Adem Tekel,? 34 yıldan bu yana ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Sıkıntılarımız vardı ancak bu sene eve ekmek parasını götürmekte bile zorlanıyoruz. Yağmurlu ve karlı havalarda koruna bileceğimiz kapalı bir yerimiz olmadığından çalışamıyoruz. Bizim istediğimiz diğer arkadaşlarımıza yapıldığı gibi bizimde kışın soğuk şartlarından korunabileceğimiz bir yerimizin olması. Diğer arkadaşlarımıza bu imkan sağlanırken neden bize böyle bir imkan verilmiyor? diye konuştu.
 
VERİLER SÖZLER TUTULMADI
Sadece yeşil kartı olduğunu söyleyen Tekel, ? Eşim sara hastası, bazı günler eşim rahatsızlığında hastaneye götürecek taksi parasını bile bulamıyorum.25 yıldan bu yana oy kullanıyorum. Bu zamana kadar göreve bütün belediye başkanları bize daha iyi şartlarda çalışabileceğimiz bir yapacaklarının sözünü veriyorlar ama hiç biri yerine getirmiyor. Seçim zamanında bizlere verilen sözler tutulmadı? şeklinde konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ