Kadınlar hayatın içinde olmalı

Kadınlar hayatın içinde olmalı

Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkan ve Üyeleri Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı'ya tebrik ziyarettin de bulundu. Kadınların hayatın içinde yer alması gerektiğini belirten Saygılı, kadın yatırımcıların devlet tarafından destek gördüğü

PROJELER ÖNEM ARZ EDİYOR

Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkan ve Üyeleri Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Dernek Başkanı Özhavzalı,  İçişleri Bakanlığının desteği ile gerçekleştirilen bu projede meslek edinen kadınların şehit aileleri, engelli kadınlar ve kadın sığınma evinden kadınlar olmasından dolayı da Kırıkkaleli üretken ve ailesine, kendisine ekonomik ve sosyal yönden katkıda bulunmak isteyen katılımcıların olması bu projenin ayrı bir önem arz ettiğini dile getirdi.

 

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM

Özhavzalı yaptığı açıklamada “ Tüm kadınlar adına yeni görevinizde başarılar dilerim. Sizinle Kırıkkale’nin daha modern bir çehresi olacağına inanıyoruz. Özellikle belediyede AR-GE biriminin oluşturulması bu inancımızı kuvvetlendirmektedir. Bizde daha önce Kırıkkale’yi temsil eden Kırıkkale Bebeğimizi size vererek tanıtmak ve bu yeni çehreye Kırıkkale Damadını da ekleyerek Kırıkkale’yi temsil edecek ilk ve tek turistik eşyayı size sunmak istiyorum. “ dedi.

 

YARARLI DERNEKLERE TEŞEKKÜRLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise “Bu ziyaretten dolayı Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı ve Üyelerine çok teşekkür ederim. Bu ziyaretinizden çok memnun oldum. Derneğinizin üretken bir dernek olduğunu hem basından hem de faaliyetlerinden duymuştum. Bizlerinde sizin gibi aktif üreten Sivil Toplum Kurumlarına,  hiçbir menfaat beklemeden özellikle Kırıkkale kadınlarına yönelik çalışmalar yapan derneklere ihtiyacımız var.’’

 

AR-GE ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

‘‘Bu dönem Yerel Yönetimler olarak AR-GE çalışmalarına çok önem veriyoruz. Zaten Partimizin çıraklık, kalfalık dönemi bitmiştir. Ustalık dönemimizde artık bu tarz orijinal projelerin olduğu çalışmalar yapmak ve böyle sizin gibi orijinal proje yapan kurumlarla işbirliği yapmak istiyoruz. Bu konuda hem Kırıkkale Gelinine sahip çıkarak projenin devamındaki çalışmalara da elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” diye konuştu.

 

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN PROJE

Özhavzalı, ayrıca atık plastik şişe ve kaşıkların kullanılması ile de çevreci ve doğacı bir proje olduğunu belirtti. Özhavzalı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan Kırıkkale Damadının da yapılabilmesi için atölye olarak kullanılacak bir yer temin edilmesi için rica da bulundu. Saygılı ise hem bu proje için hem de diğer projeler için ellerinden gelen desteği vereceklerini ve Kırıkkale’yi temsil edecek olan Kırıkkale Gelini ve Damadına sahip çıkacaklarını kaydetti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ