Kırıkkale ?Evet? diyecek

Kırıkkale ?Evet? diyecek

ÜLKEYİ YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN "EVET"

Kırıkkale ?Evet? diyecek

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, referandumla ilgili olarak, Kırıkkale´nin Türkiye ortalaması üzerinde evet oyu alacağını söyledi.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik hafta sonu ilimizde bulunan esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Öztürk ve Bildik, önümüzde bir referandum sürecinin olduğunu söyleyerek, bu konunun çok önemli olduğunu dile getirdi.

YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN "EVET"

Başkan Öztürk ve Bildik, millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet ve Türkün bekası için evet diyeceklerini söylediler. Başkan Öztürk, arıza sinyalleri veren, tehlike alarmı çalan, güvenlik duvarları yarılan sistemi bir üst fazda yeniden kurmak, yeniden inşa etmek için "EVET" denilmesi gerektiğini anlattı.



Abidin Emmi
1.02.2017 22:53:52
Vayyyy beeeee İsmail Bildik başkan sende mi ???? Vayyy beeee Halil Öztürk sende mi ????

1

Kırıkkale’nin Üç İlçesine Ulaştırma Müjdesi

2

Yargı Personelinin Sorunları Bakan Tunç’a İletildi

3

Cönger, Bakanlık Nezdinde Temaslarda Bulundu

4

Şehitlikte Duygusal Bayramlaşma

5

Yahşihan Belediyesi’nden Bayramlaşma Çağrısı

6

AK Parti Kırıkkale Teşkilatına Bayram Daveti

7

Pehlivanlı’dan Bayram Öncesi Değerlendirme