Kırıkkale AK Parti Teşkilatı Gündemi Masaya Yatırdı

Kırıkkale AK Parti Teşkilatı Gündemi Masaya Yatırdı

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim ve yürütme kurulu toplantısını İlçe Başkanı Muhammet Genç başkanlığında gerçekleştirdi.

“Liderimizin Yolunda Yürümek Bizim İçin Şereftir”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Genç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ve ortaya koyduğu vizyona duydukları bağlılığı vurguladı. Genç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sözüyle, duruşuyla, vizyonuyla bir çağa yön veren, asırlık bir yürüyüşün sembolü Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın inandığı değerlere sadakatle bağlı, davasına yürekten inanmış yol arkadaşlarıyız. Bu kutlu yürüyüşte milletin adamının yanında olmak bizim için hem bir sorumluluk hem de büyük bir şereftir.

“Kırıkkale’nin İhtiyaçları İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Toplantının verimli geçtiğini belirten Genç, teşkilat olarak şehrin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti. “AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı olarak haftalık olağan yönetim ve yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile kılsın.” diyen Genç, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Toplantının sonunda, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar yapılırken teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunuldu.



1

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Kırıkkale’ye Geliyor

2

İYİ Parti’de Alper Akdoğan Dönemi Devam Ediyor!

3

Yahşihan’ın Geleceği Masada

4

İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı’ndan Kurultaya Çıkarma!

5

Kırıkkale’nin Sesi Ankara’da Gür Çıkıyor

6

MHP’de Arif Toprak ve Samet Seçkin Dönemi Başladı

7

Kırıkkale Teşkilatı Yeni Döneme Hazır!