Kırıkkale İYİ Parti’de Kongre Heyecanı

Kırıkkale İYİ Parti’de Kongre Heyecanı

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede, delegelerin oylarıyla İlker Yağlıcı, İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, kongre sonrası yaptığı açıklamada yeni yönetime başarılar dileyerek birlik ve kararlılık mesajı verdi.

İYİ Parti Kırıkkale’de Yeni Kadro İş Başında!

Tanrıverdi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Bugün Kırıkkale Merkez İlçe 4. Olağan Kongremizi büyük bir heyecan ve kararlılıkla gerçekleştirdik. Demokrasinin ve millet iradesinin en güzel örneğini sergileyen kongremizde, delegelerimizin güçlü desteğiyle Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına seçilen kıymetli dava arkadaşım Sayın İlker Yağlıcı’yı gönülden tebrik ediyorum. 

“Cesur ve Vatan Sevdalısı Kadrolarla Yola Devam Ediyoruz”

“İnanıyoruz ki; cesur, kararlı ve vatan sevdalısı kadrolarımızla Kırıkkale’de milletimizin umudu olan İYİ Parti bayrağını daha yükseklere taşıyacağız. Bu kutlu yolda emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dönemin Kırıkkale’mize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Birlikte başaracağız, İYİ’ler kazanacak!” Tanrıverdi, mesajında İYİ Parti’nin Kırıkkale’de halkın umudu olmaya devam edeceğini vurguladı.



1

AK Parti Kırıkkale’de Birlik ve İstişare Toplantısı

2

Akaryakıta İndirim Müjdesi

3

Kırıkkale İYİ Parti’de Kongre Heyecanı

4

CHP Keskin İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

5

Gazi Meclis Yeni Yasama Yılına Merhaba Dedi

6

Kaplan ve Genç, Merkez İlçe Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

7

Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık’a Tebrik Ziyareti