Maaş sıkıntısı yaşanmayacak

Maaş sıkıntısı yaşanmayacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı personel toplantılarında memurlardan sonra işçilerle de bir araya geldi. Belediye yemekhanesinde yapılan toplantıya işçilerin yanı sıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve sendika yöneticileri de katıldı. Başk

AYRIM YAPMAYACAĞIZ
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı toplantıda yaptığı konuşma da Belediye hizmetlerinin en önemli ayağını işçilerin oluşturduğunu belirterek işçilerin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Saygılı “Belediyemizde yeni bir dönem başladı. Halkımızın bizden beklentisi çok yüksek ve bu yüzden hepimizin çok çalışması gerekiyor. Bu dönemde işçi maaşlarında sorun yaşanmayacak. Her ay maaşınızı alacaksınız. Ayrıca hiçbir işçi arasında ayrım yapmayacağız”

MESAİ KURALLARINA UYULACAK
“Sadece işini iyi yapanla yapmayanı ayıracağız. Herkes bu noktada rahat olsun. Ancak bizim de sizlerden beklentimiz var. Herkes mesai kurallarına uyacak. Bu konuda kesin kararlıyız. İşine gelmeyen ve işini yapmayanla sonuna kadar uğraşırım. İşçilerimiz hal ve hareketleriyle Belediyemizin kurumsal yapısına katkı sağlamalıdır. İşini en güzel şekilde yapmalı ve siyasi tartışmaların içerisine girmemelidir” dedi. Toplantı sonunda Başkan Saygılı işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ