Memleket isterim

Memleket isterim

Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen şiir dinletisi İl Kültür Merkezinde gerçekleşti. Velilerin büyük ilgi gösterdiği şiir dinletisinde Seda Çelik isimli öğrencinin okuduğu ?Memleket İsterim? adlı şiir alkışlar eşliğinde dinlendi.

ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

Atatürk Ortaokulu 8?nci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen şiir dinletisine veliler büyük ilgi gösterdi. Kültür Merkezi?ni hınca hınç dolduran veliler Türkçe öğretmenleri ve öğrencilerin işbirliği içerisinde hazırladığı programı ilgi ile izledi. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yaşar Doğan öğrencilerinin bin bir emek ile hazırladığı şiir dinletisine katılan herkese teşekkür etti. Türk dünyasının üstatları olan büyük sanatçıların ışığında hazırlanan şiir dinletisinde öğrencilerin bu üstatları tanımasının da amaçlandığını belirten Doğan, bu tür etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE DİNLENDİ

Öğrencilerin kendi milletlerinin sanatına ve sanatçılarına olan ilgisinin artmasını amaçladıklarını belirten Doğan, sosyal etkinlikler bakımından şiir dinletisinin de bu noktada büyük önem arz ettiğini söyledi. Şiir dinletisinde görev alan öğrencilerin ve öğretmenlerin uzun süredir bu programa hazırlandıklarını belirten Doğan bu emeğin karşılığı olarak bu dinletinin düzenlendiğini ifade etti. Doğan ayrıca okul olarak sosyal etkinliklere her zaman önem vereceklerinin altını çizdi. Seda Çelik isimli öğrencinin okuduğu ?Memleket İsterim? adlı şiir alkışlar eşliğinde dinlendi.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı