"Minik Bilim İnsanları Projelerini Sergiledi"

Kırıkkale’de Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu, Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE çalışmaları kapsamında yürütülen “Harezmi Eğitim Modeli” doğrultusunda yıl sonu sergisine ev sahipliği yaptı.

Öğrenciler Anlattı, Davetliler Dinledi

Bir yıl boyunca büyük bir özveriyle hazırlanan projelerini sergileyen ilkokul öğrencileri, bilgi ve becerilerini ziyaretçilerle paylaştı. Sergide, öğrencilerin matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, bilişim teknolojileri ve sanat gibi farklı alanlarda geliştirdiği projeler yer aldı. Ziyaretçiler, öğrencilerin sunumlarını dinleyerek onların gelişimlerine tanıklık etti.

21. Yüzyıl Becerileri Bu Sergide!

Serginin açılışını Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Ortaöğretim Şube Müdürü Nilgün Seçen ve diğer davetliler birlikte yaptı. Açılışın ardından Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Mustafa Özbek, danışman öğretmenler ve öğrenciler, projelerin süreci ve kazanımları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Harezmi ile Geleceğe Hazırız!"

Güney, yıl boyunca gösterdikleri emek ve başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek belge takdim etti. 21. yüzyıl becerilerinin kazandırılmasına katkı sağlayan Harezmi Eğitim Modeli’nin daha fazla okulda uygulanarak yaygınlaştırılması hedefleniyor.



1

"Minik Bilim İnsanları Projelerini Sergiledi"

2

Teknoloji Festivali’nde Yüksek Puanlı Yükseliş

3

LGS Kursunda İlk Mezuniyet Coşkusu

4

Halk Eğitimi Merkezleri Umut Oluyor

5

PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6

YEMEK YARIŞMASI DÜZENLENDİ

7

PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ