Minik eller sergisi açıldı

Minik eller sergisi açıldı

Mehmet Varlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Makro AVM?de resim sergisi açıldı. Sergide yaklaşık 100 eser Kırıkkalelilerin beğenisine sunuldu.

GELİRLER OKUL İÇİN KULLANILACAK
Serginin büyük emekler sonucu açıldığını kaydeden Mehmet Varlıoğlu İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Serap Arslan, sergide çizgi film kahramanlarının yer aldığını söyledi. Arslan, ?3B öğrencileri tarafından 3 yıl boyunca hazırlanan Resim sergisi Makro AVM?de Kırıkkalelilerin beğenisine sunuldu. Yaklaşık 100 resim bulunduğu sergide, en çok ilgiyi çizgi film kahramanları ilgi çekti. Sergide bulunan resimlerin geliri ise okul giderleri için kullanılacaktır? dedi.
 
BİLGİ ALDILAR
Serginin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, sınıf öğretmeni Serap Arslan ve öğrenciler kesti. Yapılan açılışın ardından protokol üyeleri resim sergisini gezerek, resim öğretmeni sınıf öğretmeni Serap Arslan?dan bilgi aldılar. Yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Minik öğrencilerin bu çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu, bu çalışmaların sürekli devam etmesini söyledi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ