Minikler mezuniyet belgelerini aldılar

Minikler mezuniyet belgelerini aldılar

Yılsonu mezuniyet töreni sonunda minikler kep ve cüppelerini giyinip katılım belgelerini okul idaresi ve öğretmenlerinden aldılar.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞTIK

Mezun olan öğrencileri tebrik eden Lal Saran Anaokulu Müdürü Koçu Arpalık  tüm öğretmenlerine,? biz bir ekibiz öğretmen ve idarecilerimle, velilerimizle bu işi beraber başardık. Tüm bu çalışmalarımıza destek veren velilerimize çok teşekkür ederiz. Amacımız çocuklarımızı geleceğin bireyleri olarak daha iyi yerlerde görmektir ifadelerine yer verirken okul kayıtlarının da başladığını hatırlattı.

 

BİR AİLE GİBİ OLMUŞTUK

Bir aile gibi çalıştıklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Cantürk Atay ?da Lal Saran anaokulundan çocuğunun ilköğretime gidecek olmasına üzüldüğünü söyleyerek çünkü biz okulu çok sevmiştik adeta bir aile gibi olmuştuk dedi. Okul kadrosunun gerçekten çok özveri ile çalıştığını, okulun tatil olduğunda çocuğunun evde sıkıldığını, okulun başlamasını iple çektiğini söyleyerek tüm ailelerin çocuklarını güvenle gönderebileceğini söyledi.

 

HER GEÇEN YIL DAHA GÜZEL OLACAK

Okul Müdür Yardımcısı Ve Eğitimci Yazar Ekrem Acar ise ? çocuklarda bu yaşlarda yapılan etkinliklerin onların gelecek dünyalarında önemli izler bırakacağını söyleyerek bu tür programların gelecek yılda artarak devam edeceğini söyledi. Açılış konuşmalarının ardından gösterilerini sunan minik öğrenciler, dakikalarca ayakta alkışlandı. Gösterilerin sonunda öğrenciler, öğretmenlerin ellerinden diploma ve mezuniyet belgelerini aldılar.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti