Miniklerin sinema keyfi

Miniklerin sinema keyfi

MİNİKLERE MORAL VE MOTİVASYIN DESTEĞİ

Miniklerin sinema keyfi

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği yerleşkesinde,  Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevin de çocuklar için Kırıkkale´de ki bir alışveriş merkezinde bulunan sinemanın katkılarıyla sinema etkinliği düzenlendi.

MİNİKLERE MORAL VE MOTİVASYIN DESTEĞİ

Genel Sekreter Boyabatlı, Çocuklarımız her ay düzenli olarak bir etkinlik yapmaktadırlar, bu ayki etkinlikleri sinema gösterimi ve alışveriş etkinliği olduğunu miniklerin arkadaşlarıyla birlikte film izlemenin ayrıcalığını yaşatmak toplumda, birlikteliğin ve sosyal ortamda nasıl davranılmasının önemini vurgulamak olduğunu belirterek etkinliği düzenleyen Kreş sorumlularına ve çalışanlarına teşekkür etti.

ÇOCUKLAR KÜLTÜREL AÇIDAN GELİŞİYOR

Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan miniklerin hoşça hep birlikte vakit geçirmelerini sağlamak ve sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ayrıca minikleri alışveriş merkezinde gezdirerek mutlu bir gün geçirmelerini sağladıklarını söyledi. Bizlere bu imkânı veren Alışveriş merkezi ve çalışanlarına, bu etkinliği gerçekleştirmemiz de destek veren Genel Sekreterimiz Sayın Op. Dr. Mustafa Boyabatlı´ya çok teşekkür ettiğini bildirdi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım