Tarih: 16.07.2016 04:21

Nur Camii´ni dolduralım

Facebook Twitter Linked-in

8. TÜRKİYE KADINLAR HAFIZLIK YARIŞMASI FİNALİ İLİMİZDE YAPILACAK

Nur Camiini dolduralım

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 8. Türkiye Kadınlar Hafızlık Final yarışmasının 20 Temmuz´da Kırıkkale´de düzenleneceğini bildirdi. Duyuru Cuma namazı öncesinde de yapıldı

KIRIKKALE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İl Müftüsü Gerek, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmanın 20 Temmuz Çarşamba günü öğle namazını müteakiben Nur Cami ve Külliyesi´nde yapılacağını belirtti. Yarışmaya ülke genelinde yapılan il, ilçe yarışmalarında bölge birincisi olan İstanbul, Ankara, Erzurum, Mardin, Giresun, Kahramanmaraş, Konya, Tekirdağ, Afyonkarahisar ve Bingöl´den 10 hafize kadın din görevlisinin katılacağını bildirdi.

TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİ
Gerek final yarışmasına tüm Kırıkkalelilerin davetli olduğunu belirterek "Saat 13.30´da başlayacak yarışma programında, yarışma öncesi ve sonrası Kur´an-ı Kerim ziyafeti verilecek. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ünal yarışma öncesi konuşma yapacaktır. Finalin Kırıkkale´de yapılması ilimiz açısından çok anlamlı. Bütün kadınları yarışmaya davet ediyoruz. Yarışmada izleyici olarak sadece kadınlar bulunacak" dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —