Okul bahçesinde el emeği göz nuru sergisi

Okul bahçesinde el emeği göz nuru sergisi

ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Okul bahçesinde el emeği göz nuru sergisi

Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından 6. Geleneksel Açık Hava Sergisi düzenlendi. Öğrenciler el işi yaptıkları resimler ve ürünlerini sergiledi.

OKUL BAHÇESİNDE SERGİ

Okul bahçesinde açılan sergide öğrenciler tarafından hazırlanan kartonlardan, kâğıtlardan, resimlerden ve çeşitli görsellerden oluşan bin civarında eser sergilendi.

ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Okul Müdürü Suat Çalı, öğrencilerin yıl boyunca teknoloji tasarım, görsel sanatlar ve diğer derslerdeki bilgilerini beceriye dönüştürdüklerini söyledi. Öğrencilerin sergi alanında kendilerince bir köy dahi oluşturduklarını belirten Çalı, "Kimi öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda fırçası ile kâğıda, kimi öğrenciler ise maket bıçağı ile kartonlara duygu ve düşüncelerini ifade etme fırsatı buldu. Öğrenciler ürettikleri eserlere çizgi ve boyalarla sanatsal boyut kazandırdı. Sergide, cami maketleri, köy düzenekleri, köprüler, tanklar, kabartmalı çiçekler, kartondan küpler, silindirler, ev gereçleri ve daha birçok görselliği olan çeşitli ebat ve renklerde düzeneklerin yanı sıra doğa ve hayvan resim çizimleri de yer aldı." dedi. Öğrenciler de sergide açılan stantlarda eserlerini göstermenin heyecanını yaşadı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı