Okullar Sporla Daha da Güzel

Okullar Sporla Daha da Güzel

Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle “Okullar Sporla Daha da Güzel” projesi lansmanı Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulunda yapıldı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Okul Müdürleri, Antrenörler, veliler ve sporcuların katılımı ile düzenlenen lansman rekli görüntülere sahne oldu.

Proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor salonlarına malzeme desteği ve antrenör desteği sağlanarak atletizm, badminton, basketbol, güreş, halk oyunları, masa tenisi, karate, özel sporcular masa tenisi, softbol, taekwondo ve voleybol branşlarında 20 antrenör görev alarak 678 öğrenciye ulaşıldı.

Okullarda ki spor alanlarının daha verimli kullanılması, sporcu yetiştirilmesi ve Sporun tabana yayılması amacıyla hazırlanan proje lansmanın da açıklamalarda bulunan Sayın Valimiz Mehmet Makas; Çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun öneminden bahsederek projeyi hayata geçiren kurumlara teşekkür etti.



1

Kırıkkale’nin Üç İlçesine Ulaştırma Müjdesi

2

Yargı Personelinin Sorunları Bakan Tunç’a İletildi

3

Cönger, Bakanlık Nezdinde Temaslarda Bulundu

4

Şehitlikte Duygusal Bayramlaşma

5

Yahşihan Belediyesi’nden Bayramlaşma Çağrısı

6

AK Parti Kırıkkale Teşkilatına Bayram Daveti

7

Pehlivanlı’dan Bayram Öncesi Değerlendirme