Olcay istifa etti

Olcay istifa etti

İl başkan ve yönetimi yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetiminin de istifa ettiği öğrenildi.

İL YENİLENDİ İLÇE BOŞALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Kemal Olcay ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti. İl yönetiminin yenilenmesinden sonra merkez ilçe başkanı ve yönetiminin istifası imle boşalan göreve yeni bir ismin atanması beklenirken kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin de istifa ederek görevden ayrıldıkları öğrenildi.

İL YÖNETİMİ SIKI ÇALIŞIYOR

Bu arada yeni göreve atanan İl Başkanı Avukat Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri sıkı bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilk etapta kamu kurum ve kuruluşlar ile siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyorlar. Ziyaretlerde öncelikli olarak tanışma faslının yanı sıra parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar. İl Başkanı Ahmet Önal çalışmaların aralıksız süreceğini ve seçime iddialı hazırlandıklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız