ÖRNEK KÖYDE ÖRNEK ÇALIŞMA

ÖRNEK KÖYDE ÖRNEK ÇALIŞMA

Balışeyh ilçesi Kırlangıç köyünde Kaymakamlık tarafından denetim ve inceleme yapıldı. Kırlangıç köyünde yapılacak olan proje ile altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından, kilit parke ve bordür çalışmalarına başlanılacağı sözünü verdi.

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANACAK
Balışeyh köyleri arasından örnek köy olarak seçilen Kırlangıç köyündeki koy yollarında, kilit parke ve bordür yapımı öncesinde başlanılan alt yapı ve zemin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Erdemir, alt yapı çalışmalarının tamamlanması durumunda kilit parke ve bordür yapımına başlanılacağını belirtti. İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir, Altyapı çalışmalarının ardından örnek köyün iyi bir görünüm kazanacağını ve bu alanda çalışmaların hız kazanacağını bildirdi.
 
ÖRNEK KÖY DAHA DA GELİŞECEK
Kaymakam Erdemir yaptığı açıklamada, ?Kırlangıç köyümüz örnek köy olarak seçilmiştir. Önceki yıllarda içme suyu, su toplama merkezi, çevre ve mezarlık hizmetleri, kanalizasyon yapımı ile diğer ihtiyaçları giderilmiş olan köyümüzün, ihalesi İl Özel İdare tarafından yapılmış olan kilit parke ve bordür taşlarının döşenmesine, zemin çalışmalarının ardından başlanılacaktır. Köyümüz, kilit parke ve bordür yapımı sonrasında herkesin gıpta edeceği bir köy olacaktır. Bu amaçla yapılan çalışmaları yerinde incelemiş olduk? dedi. Denetime, ilçe Kaymakamı Tekin Erdemir ve Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk katıldı.
 
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ