Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Nur Cami Kongre Salonu'nda Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu ve diğer özel eğitim okulları tarafından düzenlenen anlamlı bir programla kutlandı

ENGELLİ BİREYLER HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Yetkililer, engelli bireylerin toplumda hak ettikleri yeri alabilmeleri için toplumsal farkındalığın önemine dikkat çekti.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Özel eğitim okulları tarafından hazırlanan dans, tiyatro ve müzik gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Öğrencilerin sergilediği performanslar, izleyenlere hem gurur hem de duygu dolu anlar yaşattı. Program sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Etkinliğe Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın yanı sıra Ganizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylanile birlikte öğretmenler, öğrenciler, aileler ve vatandaşlar katıldı.



1

Yüksek İhtisas Hastanesi’nden Bir Yenilik Daha

2

Karakeçili’de Trafik Çilesi Bitiyor

3

Yahşihan Belediyesi Soruşturmasında Yeni Gelişme

4

Öztürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Projeleri Görüştü

5

Kırıkkale’de Kahraman İtfaiyecilere Anlamlı Kutlama

6

Sayıştay Kırıkkale Üniversitesi’ni Uyardı

7

Saraya Giden Soruşturma!