Öztürk Kırıkkale'nin Sorunlarını Bakan'a İletti

Öztürk Kırıkkale

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sağlık Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Komisyonunda Yaptığı Konuşmada Kırıkkale'nin sağlık problemlerini dile getirdi.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 5 ay önce Sağlık Bakanı görevine başlayan Kemal Memişoğlu'nu istifaye davet edenleri ve karalama kampanyası oluşturmaya çalışanları eleştirerek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na her zaman destek olacağını belirtti. Konuşmasına devam eden Öztürk, Kırıkkale Hemşehrilerinin isteklerinin yerine getirilmesini talep etti. 

Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Fabrika Mahallesinde yapılması planlanan 3 - 4 Hekim kapasiteli Aile Sağlık Merkezinin mahalle sakinlerinin sağlık konusunda daha kolay iletişim sağlayacağını, Sulakyurt Devlet Hastanesi'nin deprem dayanıklılığı testlerinde başarısız bulunmasından dolayı tekrardan yapılmasını ve Balışeyh İlçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Merkezi de aynı analiz sonuçları nedeniyle yıkılmak zorundadır” dedi.



1

Kırıkkale’nin Üç İlçesine Ulaştırma Müjdesi

2

Yargı Personelinin Sorunları Bakan Tunç’a İletildi

3

Cönger, Bakanlık Nezdinde Temaslarda Bulundu

4

Şehitlikte Duygusal Bayramlaşma

5

Yahşihan Belediyesi’nden Bayramlaşma Çağrısı

6

AK Parti Kırıkkale Teşkilatına Bayram Daveti

7

Pehlivanlı’dan Bayram Öncesi Değerlendirme