PTT 175 yaşında

PTT 175 yaşında

PTT, ÇAĞA AYAK UYDURAN KURULUŞUMUZ

PTT 175 yaşında

PTT´nin 175. Yıl kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Baş Müdürü Nuri Muhammet Polat ve beraberindeki heyet Kırıkkale Valisi Ali Kolat´ı ziyaret etti.

TEKNOLOJİLER TAKİP EDİLİYOR

Ziyarette, PTT Müdürü Nuri Muhammet Polat, PTT olarak yeni teknolojileri takip ettiklerini ve Kırıkkale´ye güzel hizmetler yaptıklarını dile getirerek, PTT´ye yakın ilgilerinden dolayı Vali Ali Kolat´a teşekkür etti.

PTT ÇAĞA AYAK UYDURAN KURULUŞUMUZ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat da yaptığı kısa konuşmada, ?PTT, 175 yıldır güzel hizmetler veren, kendisini çağa ayak uyduran, çağın gereklerine göre hizmet ağını arttırarak geliştiren, çok başarılı bir teşkilatımızdır. Ben bu vesileyle, PTT´nin 175. Yıl dönümünü kutluyorum. PTT çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum.? dedi. Daha sonra, Vali Ali Kolat, PTT Baş Müdürü Nuri Muhammet Polat ve ziyarete gelen heyetle bir süre sohbet etti.



1

İŞ BIRAKMA EYLEMİ DEVAM EDİYOR

2

"Emek Ortaya Koyan Herkese Saygımız Sonsuzdur"

3

SUNGUR MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

4

100 Metruk Yapı Yıkıldı

5

"ÇALIŞMA KOŞULLARI İYİLEŞTİRİLMELİ"

6

TAM 10 YIL OLDU

7

Tüm İmkanlarımızla Vatandaşlarımızın Yanındayız