Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Şerife Nine için geliyor

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Şerife Nine için geliyor

AYAKKABILARINI KAPININ ÖNÜNE ÇIKARMIŞTI

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Şerife Nine için geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Acil Servise girerken ayakkabılarını çıkaran Şerife Nine için bugün Kırıkkale´ye geliyor.

AYAKKABILARINI KAPININ ÖNÜNE ÇIKARMIŞTI

Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi´nde karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye giden 84 yaşındaki Şerife Cesur, acil servise girerken çamurlu olduğunu fark ettiği ayakkabılarını kapının önüne çıkarıp muayene odasına girdi. Hastaneye girdiğinde her tarafın pırıl pırıl olduğunu ve güzel koktuğunu ifade eden Şerife nine, "Ayakkabılarımda çamur vardı. Muayene odasına ayakkabılarımı kapının önüne çıkardıktan sonra girdim. Doktor ve oradakiler bana ´ayakkabını çıkarma´ dediler ama ben onları dinlemedim. ´Çamurlu ayakkabılarla girilir mi? Yazık olur´ dedim. Kendini bilen çamurla içeri girmez. ´Hastane pis olmasın, kirlenmesin´ dedim. Hemşireler bana gülümsediler ve ´bu teyze görmüş kişi´ dediler. Tedavimi yapan ve bana yardımcı olan doktor ve hemşirelere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Başka kişilere de tavsiyem bu gibi yerlere ayaklarındaki pisliklerle girmesinler" diye konuştu.

SAĞLIK BAKANI ARAYIP TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi´nde hastanenin acil servisindeki muayene odasına çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren 84 yaşındaki Şerife Cesur´u telefonla arayarak duyarlılığından dolayı teşekkür etmişti.  İlçeye bağlı Yeşilyazı köyünde yaşayan Cesur ile telefonda görüşen Müezzinoğlu, "Şerife anneciğim ellerinden öpüyorum. Benim annem 83-84 yaşında, annemle aynı yaştasın. Biz sana teşekkür ediyoruz. Bugün bütün Türkiye´ye güzel bir örnek ve gençlere mesaj verdin. Ben teşekkür edip ellerinden öpüyorum. Bize dua et inşallah. Benden istediğin bir şey var mı? Biz dua istiyoruz. Rabbim sana sağlıklı, huzurlu ömürler versin inşallah. Geçmiş olsun. Doktor arkadaşlar iyi baktılar mı sana? Allah saha uzun ömürler versin." dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü