Sanayi Çarşısı artık daha güvenli

Sanayi Çarşısı artık daha güvenli

SANAYİ ÇARŞISINDA ATILIM DÖNEMİ

Sanayi Çarşısı artık daha güvenli

Yıllardır güvenlik zafiyeti yaşandığı iddia edilen Sanayi Çarşısı, üç noktaya yerleştirilen MOBESE´lerle daha güvenli hale geldi. Valilik ve Emniyet Müdürlüğüyle yaptıkları görüşmeler neticesinde kameralara kavuştuklarını belirten Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, desteklerinden dolayı Vali Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Hasan Onar´a teşekkür etti.

HER KONUDA DÜZENE GİRECEK

Sanayi Esnafı için çalışmalarının bunlarla sınırlı olmadığını ve bunlarla sınırlı kalmayacağını bildiren Pehlivanlı, 2 bine yakın çalışana sahip Kırıkkale Eski Sanayi Çarşısının gerek güvenlik gerekse temizlik ve düzen konusunda son zamanlarda atılım yaptığını belirterek, ?Oda olarak gerek Emniyet birimlerimizle gerekse Belediyemizle sürekli irtibat halindeyiz. Sanayi Çarşımızın alt girişine, Yeni Yol diye tabir edilen üst girişine ve tam merkez sayılan eski Benzinlik karşısına yerleştirilen MOBESE´ler sayesinde işyerlerimiz artık daha güvenli hale geldi? dedi.

KURTARICI ARAÇLARI İÇİN İNDİRME BİNDİRME YERİ

MOBESE´ler haricinde, yolda kalan araçları getiren kurtarıcıların arızalı araçları bırakmaları için yükseltili park yeri de yaptıklarını ifade eden Pehlivanlı, Kırıkkale Eski Sanayi Çarşısını hem çalışanlar hem de müşteriler için daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalarına hız verdiklerini, Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odasının her an çalışan ve ulaşılabilen bir Oda olarak Kırıkkale´de özel bir yere sahip olduğunu kaydetti.

HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI