ŞEHİTLER VE GAZİLER UNUTULMAZDIR

ŞEHİTLER VE GAZİLER UNUTULMAZDIR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal, 18 Mart Şehitler haftası nedeniyle yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Öcal, şehitlerin ve gazilerin her zaman anılacağını ve unutulmayacağını belirtti.

DEVLETİ İLELEBET YAŞATACAĞIZ
Türkiye?de bulunan şehitleri aklından çıkarmayan ailelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Öcal, ?Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatma sevdasında olanlara, öncelikle Çanakkale?yi, Gazi Mustafa Kemal Paşayı, Şehitlerini ve Gazilerini senede bir gün değil her gün ananlara aklından çıkarmayanlara, selam olsun bol selam Şehit Ailelerine ve Gazilerine sahip çıkanlara. Yazıklar olsun, Yazıklar olsun Habur sınır kapısında bayram edenlere, müsaade edenlere, yazıklar olsun suçlu olup dokunulmazlık zırhı altında barınanlara, barınmalarına vesile olanlara, yazıklar olsun dağdan indirilip Yüce meclisimizden bölünmez bütünlüğümüzü tehdit edenlere ve vesile olanlara, yazıklar olsun adı her ne olursa olsun terör örgütünü destekleyenlere ve bunlara kırmızı plaka şansı verenlere?
 
BAYRAĞIMIZ BİZLERİN SEVDASIDIR
?Tarih nereyi ve neyi gösterirse göstersin, oralarda kim yaşarsa yaşasın, askerimizin, polisimizin, öğretmenimizin ve kamu görevi icra ederken damarlarından bir damla şehit veya gazi kanının döküldüğü her bir karış toprakta yüreğimiz vardır. Nerde bir ezan sesi nerde bir Çanakkale türküsü söyleniyorsa, Nerde Şanlı Bayrağımız dalgalanıyorsa işte orası bizim sevdamızdır. Hem de karasevdamız. Zaman zaman yurdumuzun etrafını haince iç ve dış düşmanlar sarsa da, kahramanlar her zaman kendilerini siper edecektir, çünkü onlar dönmeyi düşünmeyerek:?Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum sözü ile kahramanlıklarını göstermişlerdir? dedi.
 
ŞEHİTLERİN AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI
Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını şükranla andıklarını belirten Öcal, ?Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ü, Çanakkale Şehitlerimizi ve bugüne dek vermiş olgumuz tüm şehitlerimizi, Şehitler Haftası münasebeti ile bir kez daha saygı ve şükranlarımızla anarken acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, Kahraman Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizi ve gazileri unutmayan ailelerimize teşekkür ediyoruz? diye konuştu.  


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ