Şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayız

Şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayız

Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma haftası nedeni ile Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyaret düzenledi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal ziyaretçilere faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten memnun olduklarını belirten Öcal, derneklerine destek veren bütün sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.  Öcal konuşmasının devamında ?Her zaman olduğu gibi bu anlamlı günde de kendilerini yalnız bırakmadığınız için başta Sayın başkanım Yücel Karabacak ve Yönetimine teşekkür ederiz? dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SİMGESİDİR

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Başkanı Yücel Karabacak ise yaptığı açıklamada; ?Çanakkale Zaferinin 98. Yıl dönümü ve Şehitlerimizi Anma haftası münasebeti ile Derneğinizi ziyaret etmekten kıvanç duymaktayız.Bu topraklar için toprağa düşmüş vatan için Gazi olmuş bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz. Şahsınızda Derneğinizi, yönetiminizi başarılı ve duyarlı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor; Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman destekçiniz ve yanınızda olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum? şeklinde konuştu.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ