Sığınmacılara uyum semineri

Sığınmacılara uyum semineri

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ İÇİNDE GEÇTİ

Sığınmacılara uyum semineri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda sığınmacıların sosyal ve ekonomik yaşama entegrasyonu konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.   

SIĞINMACILARIN YAŞAMA ENTEGRASYONLARI

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı, Kırıkkale Sevgi Anneleri Derneği ile Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortak olduğu ?Sığınmacıların Sosyal ve Ekonomik Yaşama Entegrasyonu? projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda Sığınmacılara Projemiz, ülkemiz ve Kırıkkale İlimiz hakkında detaylı bilgiler verildi.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ OLDU

Toplantı samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişi içinde gerçekleşti. Sığınmacılar Türk Kültürü ile kendi kültürlerini karşılaştırma imkânı buldular. Kültürlerde ki Ortak ve farklı olan yönler ifade edildi. Sığınmacılar, Türkiye´de kendilerine yönelik yapılan bu tarz çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



1

Fide Dikim Etkinliğinde Doğa Sevgisi Ön Plandaydı

2

AHMET ÖNAL'DAN VEFA ÖRNEĞİ

3

Kırıkkale Yaz Renklerine Hazırlanıyor

4

Meslek Lisesinde Öğrencilere Yangın Bilinci Aşılandı

5

Önal Esnafa “Bereketli Kazançlar” Diledi

6

"Kırıkkale’de Yaz Hazırlıkları Başladı"

7

Kimeski Mahallesi'nde Anlamlı Buluşma