Sulakyurt Belediyesinde toplu sözleşme sevinci

Sulakyurt Belediyesinde toplu sözleşme sevinci

MAAŞLARA YÜZDE 12 ZAM...

Sulakyurt Belediyesinde toplu sözleşme sevinci

Hizmet-İş Sendikası ile Sulakyurt Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi işçileri sevindirdi. Yapılan toplu iş sözleşmesi yüzde 12 oranında artış öngörüyor.

YÜZDE 12 ORANINDA ARTIŞ

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü ile Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik arasında 2 yıllığına imzalanan toplu iş sözleşmesi gereği, yüzde 12 oranında artış yapılması belirlendi.

HAYIRLI OLSUN

Yapılan sözleşmenin ardından açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü, ?Allah´a şükürler olsun ki, bugün sorunsuz ve adil bir kararla sözleşmemizi imza altına aldık. Görüşmelerimiz sırasında işçilerimizin hakkını korurken kurumun imkânlarını da gözettik, sınırları zorlayarak bu oranı belirledik. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik Başkana misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Sözleşmemizin emekçi kardeşlerimize, sendikamıza ve belediyemize hayırlar getirmesini dilerim? şeklinde konuştu. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de Hizmet İş Sendikası ile imzalanan sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlar getirmesini diledi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı