Sümer: ?Ek ödeme yoksa iş de yok?

Sümer: ?Ek ödeme yoksa iş de yok?

Kırıkkale Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Oktay Sümer yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında ?ek ödeme yoksa iş de yok? dedi.

OTURMA VE İŞ BIRAKMA EYLEMİ
Eğitim Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer, hükümet tarafından kamu çalışanlarına bu yıl için teklif edilen %3,5 + %4 ve gelecek yıl için teklif edilen %3,5 + %3,5?luk zammın tatmin edici olmadığını belirterek, ?Eğitim Bir-Sen olarak Türkiye geneli bir gün iş üretmiyoruz, iş bırakma eylemi yapıyoruz. Öğretmenlere ve Öğretim Elemanlarına ek ödeme verilmemesi dolayısıyla yetkili sendika olarak masayı terk ederek Türkiye genelinde iş bırakma eylemi başlattık. Ayrıca Ankara?da da hem iş bırakma eylemi hem de oturma eylemi yapıyoruz? dedi.
?ÇARŞAMBA 9.30?DA MEYDANLARDAYIZ?
23 Mayıs Çarşamba günü iş bırakma eylemi yapacaklarını belirten Sümer, sözlerine şöyle devam etti: ?Kırıkkale?de iş bırakma eylememizi 23 Mayıs Çarşamba saat 9.30?da Cumhuriyet Meydanında yapıyoruz. Öğretmenlere ve Öğretim elemanlarına ek ödemeyi alana kadar da eylemlerimizi devam ettireceğiz.?


1

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

2

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

3

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI

4

Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

5

Şehitlerimiz Kampüste Dualarla Anıldı

6

Vefat Eden Öğretmenin Ödülü Annesine Verildi

7

TOKİ Şehit Nazir Elitok İlkokulu’nda Program Düzenlendi