Tadım Kavşağı değil, ölüm kavşağı!

Tadım Kavşağı değil, ölüm kavşağı!

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Tadım Kavşağı değil, ölüm kavşağı!

Tadım kavşağı yine can aldı. Kırıkkale´nin Karakeçili İlçesi yakınlarında Tadım Kavşağı diye bilinen bölgede iki otomobilin çarpıştığı kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza Tadım Kavşağının güvenliğini bir kez daha gündeme getirdi.

KAZADA YOL HATASI KUŞKUSU

Daha önce de sık sık trafik kazaları yaşandığı için ?Tadımın tadı kaçtı? başlığıyla yayınladığımız haberden sonra önceki gün yaşanan ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazanında aynı yerde meydana gelmiş olması yol güvenliği sorusunu akıllara getirirken yetkililerin yolun durumu ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapmaları kaçınılmaz bir gerçek olarak önümüze çıkıyor.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Korkunç kaza, önceki gün akşam saatlerinde Karakeçili İlçesi Tadım Tesisleri kavşağında meydana geldi. Konya yönünden gelen Sıddık Ateş´in kullandığı 05 LS 117 plakalı otomobille, Kırşehir´in Kaman ilçesi yönünden gelen Cihan Ceritoğlu yönetimindeki 34 PS 9504 plakalı otomobil, kavşakta çarptı.

AYNI OTOMOBİLDE İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Bir anda ortalığın kan gölüne döndüğü kazada, 05 LS 117 plakalı otomobilde bulunan Dilaver Demircigil ile Dursun Ali Çoruh kaza yerinde öldü, sürücüler Ceritoğlu ve Ateş ile Sıddık Kırıç ve Ayhan Vurkaya yaralandı. 

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Yüksek İhtisas ve Kıp Fakültesi Hastaneleri kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik kazayla ilgili çok yönlü araştırma yaparken kazada yaşamını yitirenlerden birisinin Konya´da mahkûmken izinli olarak memleketi Samsun´a arkadaşlarıyla gitmek üzere yola çıktığı ileri sürüldü.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama