TERÖR GİRİŞİMLERE FIRSAT VERİLMEMELİDİR

TERÖR GİRİŞİMLERE FIRSAT VERİLMEMELİDİR

MHP adayları seçim çalışmalarını eski sanayi sitesi esnafını ziyaretle ve Keskin ilçesindeki halk toplantısı ile devam etti. Ziyaretlerde vatandaşların ilgisi milletvekili adaylarını oldukça sevindirdi. Ziyaretlerde konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili aday

BÜYÜK MORAL
MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Osman Durmuş, İdris Karakuş, Veli Uça ve MHP İl ve Merkez ilçe yönetimi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale?nin gitmedik yerini bırakmayan MHP adayları önceki günde Kırıkkale eski sanayi esnafını ziyaret etti, ardından da Keskin ilçesinde halk toplantısı yaptı. Yapılan ziyaretlerde adaylara karşı vatandaşların gösterdiği ilgi büyük moral oldu.
 
İKTİDAR SOKAKLARI TERÖRE TESLİM ETTİ
Vatandaşlarla yapılan toplantıda konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Veli Uça ?İktidar sokakları teröre teslim etti. Daha önce bu tür terör eylemleri sayılı yerlerde yapılır ve büyük tepki toplardı. Şimdi bu tür eylemler büyük şehirler başta olmak üzere birçok ilde yapılır konuma geldi. Bu tür girişimlere fırsat verilmemelidir. YSK terörü görünce geri adım attı. Ben evraklarımı eksik versem tekrar kabul edilmez. İşte zihniyet bu? dedi. Uça, Kırıkkale?nin ve ilçelerinin sorunlarını çok iyi bildiklerini de ifade ederek bunların tek çözüm merkezinin Milliyetçi Hareket olduğunu dile getirdi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız