Terörle mücadele sürüyor

Terörle mücadele sürüyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümetinin, güvenlik güçlerinin terörle mücadeleye büyük azim ve kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

SALDIRILARI YAPANLARI LANETLİYORUM
Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hakkari`de güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısıyla ilgili olarak, terör örgütü PKK`nın saldırısı sonucu 6 asker ve 2 köy korucusunun şehit olduğunu, bununla birlikte teröristlerden etkisiz hale getirilenlerin bulunduğunu kaydetti.

Ülkenin milli birlik ve beraberliğine gözünü dikmiş olan bölücü terör örgütü PKK`nın hain saldırılarına devam ettiğini ifade eden Demir, şunları söyledi ?Ramazan ayında böyle bir saldırının yapılması üzücü bir durum. Bu saldırıyı yapanları lanetliyorum. Terör örgütünün sonunun geldiğini düşünüyorum. Bu hain saldırıların mübarek Ramazan ayına denk getirilmiş olması, eli kanlı hainlerin gerçek yüzlerini ve asıl kimliklerini de ortaya koymaktadır. Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef alan ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütü, hain saldırılarının hesabını vereceği güne giderek yaklaşmaktadır."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ