TÜRKÇE ÖĞRETMENİNDEN BÜYÜK BAŞARI

TÜRKÇE ÖĞRETMENİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Muhittin Ardahan Ortaokulu’nda, Türkçe Öğretmeni Damla Şirin Mert’in öncülüğünde yürütülen “Bir Damla Kitap, Bin Umut” kütüphane projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Şube Müdürleri Metin Demir, Yunus Demir ile diğer davetliler katıldı.

ÖĞRENCİLER DAHA ÇOK KİTAPLA BULUŞACAK

Açılış, kurdele kesimiyle başladı ve ardından katılımcılar yeni kurulan kütüphaneyi gezdi. Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Güney, Türkçe Öğretmeni Damla Şirin Mert’in özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerin kitaplarla daha çok buluşma imkânı bulduğunu vurgulayarak projeye katkı sunan herkese teşekkür etti.

2400 KİTABI KÜTÜPHANEYE KAZANDIRDI

Damla Şirin Mert, proje kapsamında bugüne kadar 2.400 kitabı okul kütüphanesine kazandırdıklarını ve bu sayede öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, her ay düzenlenen “Bir Damla Kitap, Bin Umut” kampanyasıyla öğrencilere isme özel imzalı kitaplar hediye ediliyor. Proje kapsamında düzenlenen “Okur-Yazar Söyleşileri” etkinliklerinde ise öğrenciler her ay farklı bir yazarla bir araya gelerek kitaplar üzerine sohbet etme fırsatı buluyor.

PROJEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Projeye gösterilen yoğun ilgi, hem öğrencilerin hem de velilerin kitaplara olan ilgisini artırırken, okulda da kalıcı bir okuma kültürünün de temelleri atılıyor.

 



1

TÜRKÇE ÖĞRETMENİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2

Üniversitede Mutfak Kültürü Etkinliği

3

Kırıkkale Üniversitesi Özbekistan’da Yeni Anlaşmalara İmza Attı

4

"Liselerde Bilim Uygulamaları" Projeleri Hayata Geçirildi

5

Öğrenciler Dünya Robot Yarışmasına Hazırlanıyor

6

Bahçeşehir Kolejinden Uluslararası Arenada Gururlandıran Başarı!

7

12 ALANDA EĞİTİM KURSLARI DÜZENLENDİ