UMUDUNU HİÇ YİTİRMEDİ

UMUDUNU HİÇ YİTİRMEDİ

68 yaşındaki Halil Aktaş 20 yıl önce kaybolan oğlunu arıyor. Acılı baba, oğlunun acısı ve hasretiyle yaşamını yitiren eşinin vasiyetini yerine getirmek için aramalarına daha da hız verdi. Umudunu ilk günkü gibi hiç yitirmeyen baba azmi ile örnek oluyor.

EŞİ ÖLMEDEN VASİYET ETMİŞ
Eşi Ümmügülsüm Aktaş`ın yaşamını yitirirken "Ben öleceğim. Bana kaybolan oğlumu Erdoğan`ı bulup sağ ise mezarıma getir. Öldü ise yanıma göm" dediğini anlatan yaşlı adam eşinin bu vasiyeti üzerine oğlunu daha fazla aramaya başladığını söyledi. Eşinin mezarı başına gelerek gözyaşı döken yaşlı adam bir elinde 13 yaşında kaybolan oğlunun resmi, değer elinde eşinin resmi ile özlem gideriyor.
 
13 YAŞINDAYKEN EVDEN AYRILMIŞ
13 yaşındayken Antalya`ya çalışmaya gidiyorum diyerek evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan oğlundan hiçbir zaman ümidini yitirmeyen Halil Aktaş, eşi Ümmügülsüm Aktaş`ın Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesinde ki mezarı başında yaptığı açıklamada, yıllar öne büyük oğlunu yine Antalya`da özel bir firmada çalışırken suda boğularak, diğer oğlunu da 16 yaşında kalp krizinden kaybettiğini söyledi. Gözü yaşlı adam eşinin ölürken Erdoğan`
diyerek sayıklamasını unutamayacağını ifade etti.
 
ANTALYA?YA İŞ BULMAK İÇİN GİTTİ
Oğlunun 20 yıl önce işe girmek için Antalya?ya gitmek üzere evden ayrıldığını anlatan Halil Aktaş, oğlu ile bir daha temasa geçemediğini bütün aramalara rağmen izine ulaşamadığını ifade etti. Acılı bababa Halil Aktaş, "Erdoğan`ın kaybolması bizi daha çok üzdü. Rahmetli eşim onun hayalleri ile bugüne kadar yaşadı. Onun acısıyla hastalandı, çünkü,diğer ölen çocuklarımın cenazelerini gördük. Fakat Erdoğan`ın yaşıyorsa yaşadığını ölüyse ölüsünü bile göremedik" dedi
 
ANENİN GÖZ YAŞYLARI HİÇ DİNMEDİ ÖLDÜ
Oğlu kaybolduktan sonra gelecek diyerek eşinin bir saniye dahi gözünü kapıdan ayırmadığını belirten yaşlı adam, "Akşam olunca her ikimizde sanki oğlumuz kapıdan girecek gibi bir ümidimiz vardı. Yatana kadar, oğlumuzun gelmesini beklerdik. Baktık gelmiyor. Ağlayarak uykuya dalardık. Şimdi eşim öldü, kapıya ben bakıyorum, oğlumu bulsam bizi tanır mı bilmiyorum ama aramaya devam edeceğim eşimin vasiyetini yerine getirmek için uğraşacağım" dedi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ