Yahşihan'ın kültürü tanıtılıyor

Yahşihan

Yahşihan'ın Keçili köyünde devam eden "Gast Rota Yahşihan'' projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, devam eden çalışmalara katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Yahşihan'ın Keçili köyünde devam eden "Gast Rota Yahşihan'' projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, devam eden çalışmalara katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan'ın kültürünü tanıtmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade etti. Türkyılmaz, "Yahşihan’ımızın şehir hafızasına ciddi katkı sağlayıp, şehir kimliğinin korunmasında önemli rol oynayacak olan “Gast Rota Yahşihan” projemizin Keçili köyünde devam eden çalışmalarına katıldık. Çekimler esnasında vatandaşlarımızla hasbihal edip eskilerden konuştuk. Üretken belediyecilik mantığıyla çıktığımız bu yolda güzel Yahşihan’ımızın kültürünü tanıtmak için her zaman daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. “Kendi kültürü ile ilgisi olmayan insan ülkesinin yabancısıdır.”dedi.



1

Türkiye'nin Yeni Üretim Üssü Olmaya Talibiz

2

GEREKEN TÜM SİYASİ DESTEĞİ VERECEĞİM

3

HEP BİRLİKTE OTURMA EYLEMİNE KATILDILAR

4

Saadet Partisinde Kongre Heyecanı

5

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

6

EYLEM HER GÜN DEVAM EDECEK

7

Önemli Konular İstişare Edildi