Bakanlık Desteğiyle Yahşihan’a Yeni İtfaiye Aracı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen araç, ilçede olası yangın ve afetlere karşı daha hızlı ve etkili müdahale imkânı sağlayacak.
“İlçemize Güvenlik İçin Önemli Bir Katkı Sağladık”
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yeni aracın teslim alınmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yaptığımız girişimler sonucunda belediyemize bir adet itfaiye arazözü kazandırdık. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum olmak üzere, AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Mustafa Kaplan’a ve AK Parti İl Başkanımız Engin Pehlivanlı’ya teşekkür ediyorum.”
"Yahşihanımıza Hayırlı Olsun"
Belediye Başkanı Ahmet Sungur, aracın Yahşihan’ın güvenliği için önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, “Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.