Yeni Memurlara Sertifikalar Validen

Yeni Memurlara Sertifikalar Validen

İçişleri Bakanlığı tarafından Kırıkkale Valiliği atanan aday memurlara eğitim programı düzenlendi. Düzenlenen eğitim programında başarılı olan aday memurlara sertifika töreni düzenlendi.

MEMURİYET KONULARINDA BİLGİLENDİRDİLER

Düzenlenen sertifika törenine Vali Ali Kolat, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bedir Aktaş, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hasan Gerem, İl Yazı İşleri Müdürü Şafak Nur Aksoy ve aday memurlar katıldı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat törende yaptığı konuşmada, “Öncelikle hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Arkadaşlar sizleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve genel olarak memuriyet konularında bilgilendirdiler. Bu önemli bilgileri edindiğinizi yapılan sınavda da başarılı olarak gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

DEVLETE VE MİLLETE HİZMET

Devlete ve millete hizmet etmenin memurların en önemli görevleri olduğunu belirten Vali Kolat, “Buraya gelen vatandaşımızın hizmetlerini en iyi şekilde yapabiliyorsak, onları bilgilendirebiliyorsak, görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz demektir. Bu anlamda da hepiniz süreç içerisinde tecrübe edineceksiniz. Bu süreçte istemediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz, istemediğiniz ortamlarda bulunabileceksiniz. Ama bütün bunlara sabır göstereceksiniz. Olayların üzerine sıcağı sıcağına gitmeyeceksiniz. Biraz düşünüp, ortamı değerlendirip öyle karar vereceksiniz” diye konuştu. Daha sonra Vali Kolat tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan aday memurlara sertifikaları verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü