Yeniden evlenmiş gibi oldular

Yeniden evlenmiş gibi oldular

Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen `Bir Yastıkta Kocayın` projesi kapsamında, çeşitli sebeplerden dolayı nikâh yapamayan çiftler Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salonda gerçekleştirilen nikâh töreniyle dünya evine

NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Yahşihan’da “Bir Yatıkta Kocayın”  projesi kapsamında, bu zamana kadar resmi nikâhı olmayan çiftler düzenlenen nikâh törenleriyle dünya evine girmeye başladılar. Çiftlerin nikâh törenine katılan Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Sağlık Grup Başkanı Tuğba Ögden, Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz çiftlerin nikâh şahitliğini yaptılar. `Bir Yastıkta Kocayın` sloganıyla düzenlenen etkinliğe Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, Yahşihan Sağlık Grup Başkanı Tuğba Ögden, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan personel katıldı.

AİLE TOPLUMUN DİREĞİDİR

Nikâhta, ailenin toplumun direği olduğunu belirten, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen çiftleri kutlayarak, nikâh defterlerini takdim etti. Medeni nikâhın ailenin güvencesi olduğuna dikkate çekerek, sağlıklı bir nesil oluşturmanın temelinin sağlıklı bir aile yapısı kurmak olduğunu vurgulayan Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen,  bu anlayışla ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh kıydıramayan çiftlerimizin nikâhlarını kıyarak evliliklerini resmileştiriyoruz” dedi. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Özen nikâhları olan çifte “Bir yastıkta kocayın." dileklerinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü