19 Mayıs'ın 105'inci yılı #Kırıkkale'de coşkuyla kutlandı.

Kırıkkale'de sahne alan ünlü şarkıcı Kubat, "19 Mayıs" konserinde meydanı dolduran binlerce hayranını coşturdu.

KIRIKKALE’DE 19 MAYIS HALK KOŞUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen Halk Koşusu büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

2.659 Adet Fişek Ele Geçirildi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen operasyonlar hakkında bilgi verdi

Yahşihan Halkı İçin Tüm Kolaylıklar Sağlanıyor

Yahşihan Belediyesi irtibat büroları Yahşihan halkı için büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.

Her Türk Asker Doğar

Mühimmat Komutanlığı tarafından Şehit Üsteğmen Korhan Zağralı Kışlasında, Engelli Vatandaşlar için Temsili Askerlik Uygulaması Töreni düzenlendi.

Kırıkkale'de vekaletle kurban toplantısı düzenlendi

Kırıkkale İl Müftülüğü, "Türkiye Diyanet Vakfı 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Toplantısı" düzenledi.

Kırıkkale Üniversitesi ile Türksat Arasında Protokol İmzalandı

Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve Türksat İnsan Kaynakları Direktörü İmge Büşra Açıksöz, Kırıkkale Üniverstesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti

Kırıkkale Belediyesinden 19 Mayıs’ta Dolu Dolu Kutlama

Kırıkkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın coşkuyla kutlanması için bir dizi etkinlik düzenliyor. Kubat, Mert Kaya gibi isimlerin sahne alacağı konser öncesi Halk Koşusu gerçekleşecek.

"Hafızlık bir İnsanın Sahip Olabileceği En Kıymetli Derecelerdendir"

Kırıkkale İl Müftüsü Mustafa Topal çalışma ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret ediyor.

FETÖ Operasyonunda 6 Kişi Gözaltına Alındı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü KISKAÇ-15 operasyonu kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına aldı.

Kredi Faiz Oranları Arttı

Hazine ve Maliye Bakanlığı kararıyla, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından kullandırılan ve borcu devam eden kredilerin faiz oranları güncellendi. Esnaf, artan faiz oranlarıyla yeni bir şok yaşıyor.

Engelliler Haftası etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı

Kırıkkale Halk Eğitimi Merkezince “Engelliler Haftası” dolayısıyla program düzenlendi.

Zehir Tacirleri Tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü son bir hafta içerisinde sokak satıcılarının deşifre edilmesine icra edilen operasyonlar hakkında bilgi verdi.

Mazgallarda Temizlik Çalışması Yapıldı

Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yahşihan ilçesinde bulunan sellik giderleri temizlik işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

7.747 Şahıs ve 281 Araç sorgulandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde Asayiş Suçları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.