BASINSIZ ?C? KURSU

BASINSIZ ?C? KURSU

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Kırıkkale Şubesi işbirliği ile açılan ?C Kursu? ismi ile sessiz sedasız bitti. MKE Havuzunda düzenlenen veda yemeği ile son bulan kurs Kırıkkale?de 11 yerel gazetenin olmasına rağmen sadec

KLİŞE SÖZLER, ?VERİMLİ KURS?
MKE Havuzunda bir araya gelen futbolseverler açmış oldukları C kursunu sessiz sedasız tamamladı. TÜFAD Kırıkkale Şube Başkanı İlyas Sönmez, düzenlemiş olduğu yemekte 11 yerel gazeteyi Kırıkkale?de es geçip tek bir basın mensubuna haber vermeyi tercih etti. Yapmış oldukları kursun işleyişi hakkında hiçbir şekilde bilgi vermeyip kursu, kursiyerler ile tamamlayan Başkan Sönmez, gecede yaptığı konuşmada kursun verimli geçtiğini beyan etmiş?
 
ŞAHİT BASIN NEREDE?
10 gün devam eden Futbol Antrenörü adayları için düzenlenen kurs MKE Havuzunda spor camiasının katılımı ile yapıldı. Kursun Futbol Antrenörü Eğitim Görevlileri Osman Öngen ve Ahmet İpek geleceğin futbol antrenörlerini yetiştirmekten mutlu olduklarını beyan etti. Kırıkkale?de gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiklerini kursiyerler ile birlikte paylaştı. Basın camiasında ise bu mutluluğa şahit olan olmadı.
 
KİM KİME HEDİYE VERDİ?
Düzenlenen yemekte TÜFAD Kırıkkale Şube Başkanı İlyas Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Cengiz, Cengiz Karataş, Mehmet Sarı, Zeki Uzel?in yanı sıra geceye Yurt-Kur Müdürü İbrahim Uyar, Boks Milli takım Antrenörü Asalettin Pekdoğan, kursa katılan Futbol antrenörleri katıldılar. Düzenlenen yemekte çeşitli hediyeler verildi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ