Devlet, imkânı ölçüsünde vatandaşını mağdur etmez

Devlet, imkânı ölçüsünde vatandaşını mağdur etmez

VALİ KOLAT´TAN EV ZİYARETLERİ

Devlet, imkânı ölçüsünde vatandaşını mağdur etmez

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca onarımları yapılan vatandaşların evlerini ziyaret etti. Kolat evlerde incelemelerde sulundu. Ev sahipleriyle sohbet edip sorunlarının olup olmadığını sordu.

İKİ MAHALLEDE İNCELEME

Kırıkkale Valisi Ali Kolat yıl içinde Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tamir ve bakımı yapılan yoksul ailelerin evlerini ziyaret etti. Kolat gittiği evlerde ailelerle görüşüp onlarla sohbet etti. Ziyarete, Vali Kolat´ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç ve diğer yetkililer bulundu.  

DEVLET İNSANI İÇİN VAR

Çalılıöz Mahallesi ve Yenimahalle´de bulunan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından evlerinin onarımları yapılan aileleri ziyaret eden Vali Kolat, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Vali Kolat, devletimizin imkânları doğrultusunda her konuda vatandaşlara yardımların süreceğini, hiçbir ailenin mümkün olduğunca mağduriyet yaşamayacağını belirterek, evlerinin onarımı yapılan ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



1

Ailelerin Gururu Törene Damga Vurdu

2

AKŞAM 20.00'ye KADAR DEVAM EDECEK

3

Örenciler Arasında Yemek Yarışması Düzenlendi

4

ZARAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

5

ŞEHİTLERİMİZİN İSMİ ÜNİVERSİTEDE YAŞAYACAK

6

PROJEYE KISA BİR ZAMANDA BAŞLANACAK

7

ANA İSALE HATTINDAKİ ARIZA GİDERİLDİ