Yakamoz Koleji 2015´i neşeli uğurladı

Yakamoz Koleji 2015´i neşeli uğurladı

GELENEKSEL HALE GELDİ

Yakamoz Koleji 2015´i neşeli uğurladı

Yakamoz Koleji bütün okul öğrenci ve öğretmenleri ile yaptığı eğlencede güle güle 2015, hoş geldin 2016 yılı diyerek eğlence programı düzenledi.

SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR

Düzenlenen programda açık büfe uygulaması ile her türlü yiyecek ve meyveler ikram edilirken ayrıca spor salonunda da coşkulu bir kutlama yapıldı. Programda birde konuşma yapan Okul Müdürü Mevlüt Yıldız, ?Sevgili öğrencilerimiz, bir yılı daha geride bırakmış oluyoruz, gireceğiz yeni yılda sizleri sağlıklı ve mutlu, başarılı bir yaşam diliyor hepinizin yanaklarından öpüyorum? dedi.

BUNU BAŞARDIĞIMIZI GÖRÜYORUM

Okul Kurucu Müdürü Büşra Usluadam ise, ?Biz geleneksel hale getirdiğimiz yerli malı ve geçmiş yılı uğurlarken öğrencilerimiz üzerinde bir anısı ve mutluluğu kalsın diye eğlenerek coşkulu bir şekilde kutluyoruz. Birlik beraberliğin simgelendiği bu kutlama gününde öğrenci öğretmen ve idarecilerimiz arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı arzulayarak bu günü tertipledik, öğrencilerimizin eğlenirken gülen gözlerinden bunu başardığımızı görüyorum. Hepsinin gelecek yılımızda başarı dolu bir eğitim hayatı olmasını diliyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı