Yüzmede başarılı sonuç

Yüzmede başarılı sonuç

08-09 Mart 2013 tarihlerinde Aksaray?da yapılan gençler Türkiye yüzme şampiyonasında serilerinde başarılı sonuçlar elde ederek ilimizi temsil eden gençlerimizin ardından 19-20-21 Mart 2013 günlerinde Kırıkkale Başpınar Olimpik Kapalı yüzme havuzunda 101 s

YOĞUN İLGİ

Mayıs ayı içerinde Marmaris ve Sakarya illerinde düzenlenecek Türkiye şampiyonası yüzme yarışlarına katılabilmek için ön eleme amaçlı okullar arası yüzme yarışlarında Minikler-Küçükler ve Yıldızlarımız birbirleri ile yarışarak elde ettikleri iyi derecelerle adeta abilerine biz geliyoruz sinyali verdiler. Mayıs ayı içerisinde Marmaris ve Sakarya illerinde yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak diğer illerdeki rakiplerine de gözdağı verircesine kıyasıya mücadele ettiler. 2013 yılı okul sporları yüzme branşında katılımın geçmiş yıllara oranla daha fazla olması ve veliler ile diğer izleyicilerinde yoğunluğu dikkat çekti.

AÇIK ÖNDE BİTİRDİ

Katılımın fazla olmasına bağlı olarak elde edilen dereceler geçmiş yıllara göre daha güzel ve ileriye dönük iyi sinyaller almamıza vesile oldu. İlimizde düzenlenen bu turnuvada katılımcı tüm çocukları ve takım olarak katılan okulları takım halinde iyi neticeler elde etmesine karşın Milli Eğitim Vakfı Orta okulu 6. Sınıf öğrencisi ve aynı zamanda 2012 Haziran ayında Hatay ili Payas beldesinde düzenlenen Türkiye mahalli Deniz izcileri kampında yapılan Deniz İzcileri Türkiye Yüzme Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı kazanan ve Kırıkkale?ye şampiyonluk gururunu yaşatan 2001 doğumlu Furkan Akça Küçükler Serbest ve Sırtüstü sitillerinde elde ettiği derecelerle ilimizdeki rakiplerinin açık ara önünde yarışmaları tamamladı.

ZOR RAKİP

Turnuvayı izleyenlere ayrı bir seyir zevki tattıran ve ferdi olarak katıldığı bu turnuvada toplamda tek başına kazandığı 5 Altın Madalya ile kendi sitillerinde Birinciliği kimseye bırakma niyetinin olmadığını da turnuva boyunca alınan derecelere bakıldığında yaptığı dereceler ve en yakın rakipleri arasındaki farklarla biraz zor rakip olduğunu tekrar gösterdi.  Elde edilen bu başarılara en büyük etken ise Vali Ali Kolat?ın spora vermiş olduğu önem ile Gençlik ve Spor İl Müdürün Rıfat Ünlü?nün fedakârca iyi manada radikal kararlar alarak yanlarında durması oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Olimpik yüzme Havuzuna verdiği önem ve yeni yüzme antrenörleri ile mevcut kadrosunu güçlendirerek il merkezinde bulunan tüm okullara ??haydin çocuklar spor için havuza?? dercesine güzel bir kampanya başlatması etkili oldu. Rıfat Ünlü turnuvanın yapıldığı ilk gün yaptığı açılış konuşmasında ?Bu havuz ilimiz için çok büyük bir nimet bizde bunun kıymetini bilip ona göre çalışmalarımızı en iyi şekilde ilimize yakışır duruma getirmek için yoğunlaştırıyoruz. En kısa süre içerisinde havuzun daha sağlıklı bir duruma getirilmesi için nem alma makinesinin getirileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca Gençlerimizin bu seviyeye gelmesine emeği geçen tüm okul yönetici ? idareci ve öğretmenleri ile Yüzme Antrenörlerine Teşekkür eder başarılarının devamını bekleriz? dedi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ